خانه / مقالات آنلاین آموزان / روش های یادگیری و تع...

روش های یادگیری و تعیین سطح زبان ترکی

اخبار دنیای آموزش - شنبه 29 مهر 1402

برای یادگیری هر زبان خارجی، در ابتدای کار نیاز است بدانیم سطح آشنایی ما با آن زبان در چه حد است. ازاین‌رو تعیین سطح، پیش از شروع یادگیری کمک زیادی به یافتن مسیر درست یادگیری برای علاقه‌مندان می‌کند. اگر شما هم مثل من به یادگیری زبان ترکی به‌خصوص ترکی استانبولی علاقه دارید خواندن این مقاله کمک زیادی به یافتن مسیر یادگیری‌تان می‌کند.

راهنمای یادگیری زبان ترکی استانبولی

نحوه یادگیری زبان ترکی ارتباط مستقیمی با هدف شما از یادگیری دارد. مشخص‌کردن هدف پیش از شروع آموزش، کمک زیادی به افزایش انگیزه و سرعت یادگیری می‌کند. مدت‌زمان و روش‌های یادگیری با توجه به نوع هدف متفاوت است. مثلاً اگر هدف شما مهاجرت به ترکیه است روش یادگیری متفاوتی نسبت به فردی که به قصد سفر یا علاقه شخصی اقدام به یادگیری می‌کند، پیش روی شما است. زیرا در سفر و گشت‌وگذار، یادگیری جملات ساده و عامیانه کافی است؛ اما برای مهاجرت یا تحصیل باید به‌صورت تخصصی و کامل این زبان را بیاموزید.

روش های یادگیری زبان ترکی استانبولی
روش‌های مختلفی برای آموختن زبان ترکی وجود. در ادامه مطلب چند روش کاربری برای یادگیری ترکی استانبولی را بیان می‌کنیم. در حالت کلی ترکیب این روش‌ها، تلاش و پشتکار، تمرین منظم و استمرار در یادگیری می‌تواند به شما در رسیدن به هدفتان کمک شایانی کند.

· یادگیری الفبای ترکی و خواندن و نوشتن: برای یادگیری هر زبانی اولین گام آموختن الفبای آن زبان است. با یادگیری الفبای زبان ترکی و تلفظ درست صداها و حروف آن می‌توانید به‌راحتی کتاب‌ها و متون ترکی را بخوانید یا متن ترکی بنویسید. این کار در یادگیری و تقویت دایره لغات و دستور زبان بسیار مؤثر است.

· یادگیری دستور زبان: یادگیری ساختار جمله، صرف افعال و ضمایر، پسوند و پیشوند کلمات و استثناهای گرامری باعث تسریع یادگیری زبان ترکی می‌شود.

· گوش‌دادن به موسیقی و دیدن فیلم: گوش‌دادن موسیقی و دیدن فیلم یکی از راه‌های مؤثر و جذاب برای یادگیری زبان است. دیدن فیلم‌های زبان ترکی و گوش‌دادن به موسیقی ترکی استانبولی شما را با لهجه و تلفظ کلمات آشنا می‌کند و باعث افزایش مهارت شنیداری شما می‌شود. برای تأثیر بهتر، فیلم‌ها و موسیقی را ابتدا با زیرنویس فارسی و ترکی، سپس بدون زیرنویس تماشا کنید و همین روال را تکرار کنید. بعد از چند بار تکرار این پروسه مشاهده خواهید کرد که بخش زیادی از مطلب، بدون زیرنویس برایتان قابل‌فهم خواهد بود.

· یادگیری کلمات و عبارات پرکاربرد: در ابتدای شروع آموزش و بعد از یادگیری الفبا، سعی کنید کلمات و عبارات پرکاربرد نظیر سلام و احوالپرسی، معرفی خودتان، عبارات تشکر و... را یاد بگیرید و آن‌ها را تکرار کنید. این کار باعث افزایش انگیزه و اعتمادبه‌نفس و تسریع یادگیری می‌شود.

· تمرین مکالمه: سعی کنید به روش‌های مختلف به زبان ترکی صحبت کنید. مثلاً جلوی آینه و با صدای بلند این کار را انجام دهید. با بومی زبانان صحبت کنید. افرادی که علاقه‌مند به یادگیری این زبان هستند را پیدا کنید و با آن‌ها مکالمات ساده و روزمره را تمرین کنید. در ابتدای کار ممکن است نتوانید تمام جملات و کلمات را به‌درستی و با لهجه ترکی بازگو کنید؛ اما این روش به‌مرور زمان باعث رفع این مشکلات و تقویت مهارت مکالمه می‌شود.

· استفاده از منابع معتبر آنلاین: منابع آنلاین زیادی برای یادگیری زبان ترکی وجود دارند که با سرچ در اینترنت می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید. منابعی مانند ویدئوها، پادکست‌ها، نرم‌افزارها و وب‌سایت‌های آموزشی از این قبیل هستند. این منابع در سطوح مختلف آموزشی قرار دارند و شامل تمرین‌های متنوعی از جمله تمرین تقویت مهارت‌های شنیداری، گفتاری، خواندن و نوشتاری هستند. به یاد داشته باشید در هنگام انتخاب هر کدام از این منابع از این میزان اعتبار و محبوبیت آن اطمینان حاصل کنید.

· دوره‌های آموزشی حضوری و آنلاین: یکی دیگر از روش‌های یادگیری زبان ترکی شرکت در دوره‌های آموزشی موسسه‌های مختلف است. در این مؤسسه‌ها به‌صورت اصولی و زیر نظر مربیان خبره مهارت‌های مختلف گفتاری، شنیداری، نوشتاری و خواندن به شما آموزش داده می‌شود. همچنین دوره‌های آموزشی آنلاین هم گزینه دیگری برای آموختن این زبان است. یکی از سایت‌های معتبری که می‌توانید برای یادگیری زبان ترکی از آن استفاده کنید سایت آنلاین آموزان است که دوره‌های مختلف آموزش ترکی زیر نظر مربیان خبره را در اختیار شما قرار می‌دهد.

چرا باید ترکی استانبولی را یاد بگیریم؟
طبق تحقیقات علمی یادگیری زبان دوم باعث افزایش هوش و سرعت عمل در انجام کارها می‌شود. نکته مهم دیگر در این خصوص تقویت و بزرگ‌شدن مغز است. یادگیری زبان جدید مسئله پیچیده‌ای است که مغز را به چالش می‌کشد و باعث فعالیت بیشتر آن می‌شود. همچنین ورود اطلاعات جدید به مغز و استفاده مداوم از آن‌ها باعث تقویت حافظه می‌شود و احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد. اما سؤال اینجاست که بین این همه زبان‌های محبوب چرا زبان ترکی؟ در ادامه مطلب به چند دلیل مهم برای یادگیری این زبان اشاره می‌کنیم.

1. اکثر افراد عمدتاً زبان انگلیسی را به‌عنوان زبان دوم برای یادگیری انتخاب می‌کنند و این زبان محبوبیت زیادی بین مردم دارد؛ اما جالب است بدانید زبان ترکی بیستمین زبان محبوب دنیا است و بالغ بر ۲۰۰ میلیون نفر در دنیا به این زبان صحبت می‌کنند. علاوه بر ترکیه برخی مناطق کشورهایی مانند مقدونیه، بلغارستان، یونان، عراق، آلمان، قفقاز و غیره به زبان ترکی استانبولی صحبت می‌کنند؛ بنابراین زبان ترکی زبانی مفید و پرکاربرد در دنیا است.

2. همان‌طور که در ابتدا اشاره کردیم افراد زیادی برای ادامه تحصیل به ترکیه سفر می‌کنند. برای بسیاری از دانشگاه‌های معتبر این کشور تسلط بر زبان ترکی و داشتن مدرک آن الزامی است. همچنین در کنار تحصیل می‌توانید از فرصت‌های مختلف شغلی استفاده کنید و درآمد خوبی داشته باشید. بدیهی است که برای داشتن شغل بهتر و ارتباط مؤثرتر با کارفرما یادگیری زبان ترکی امری ضروری است.

3. ترکیه از نظر قدرت اقتصادی رتبه نوزدهم را در جهان دارد و صنعت نساجی مهم‌ترین و پردرآمدترین صنعت در این کشور است. برندهای پوشاک محبوب و مشهوری در ترکیه فعالیت می‌کنند؛ بنابراین اگر در این زمینه کار می‌کنید قطعاً برای خرید پوشاک به ترکیه سفر کرده‌اید. یادگیری زبان ترکی برای تجارت بهتر و سفر به این کشور شرط اساسی است.

4. سبک زندگی در ترکیه و آداب و رسوم مردمان آن شباهت زیادی به کشور ایران دارد. هزینه زندگی در این کشور پایین‌تر از بسیاری از کشورها است. همچنین مردم ترکیه مسلمان هستند. همه این دلایل باعث مهاجرت افراد ایرانی زیادی به این کشور شده است. در نتیجه یادگیری زبان ترکی برای این افراد الزامی است.

تعیین سطح زبان ترکی

همان گونه که پیش‌تر اشاره کردیم اهداف مختلفی برای یادگیری زبان ترکی وجود دارد و از طریق روش‌های مختلف می‌توان این زبان را آموخت. نکته مهم پیش از شروع آموزش، تعیین سطح زبان است. با تعیین سطح می‌توانیم به شناخت بهتری از مهارت‌های زبانی خود برسیم و بهترین مسیر یادگیری را انتخاب کنیم. این فرایند به کمک ابزارها و روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و به افراد کمک می‌کند تا سطح فعلی زبان خود را بشناسند و برنامه‌های آموزشی مناسب برای بهبود مهارت‌های زبانی خود انتخاب کنند. برخی از این روش‌ها عبارت‌اند از:

1. آزمون‌های استاندارد مانند تومر

2. ارزیابی توسط مدرسان زبان

3. تعیین سطح آنلاین زبان ترکی

زبان ترکی چند سطح دارد؟
ترکی استانبولی مانند سایر زبان‌ها طبق استاندارد CERF دارای ۶ سطح A1، A2، B1، B2، C1، C2، است. در ادامه در مورد این سطح بیشتر صحبت خواهیم کرد.

· سطح A1 یا beginner‌ (مبتدی): در این سطح افراد می‌توانند به طور ساده در مورد محل زندگی، ویژگی‌های شخصی، علایق و غیره صحبت کنند و جملات ساده با استفاده از واژگان پایه بسازند؛ اما به احتمال زیاد از نظر گرامری دچار مشکل خواهند شد. به علاوه، می‌توانند متن‌های کوتاه را بخوانند و درک کنند. در صورتی که هیچ پیش زمینه‌ای درباره زبان ترکی نداشته باشید و از صفر شروع به یادگیری کرده باشید، تقریبا در طول کمتر از ۶ ماه می‌توانید به این سطح برسید.

· سطح A2 یا Elementary (بالاتر از مبتدی): افراد در این سطح می‌توانند در مورد موضوعات روزمره با جزئیات مفصل‌تر نسبت به افراد مبتدی صحبت کنند. همچنین توانایی درک اصطلاحات پرکاربرد و استفاده از آن‌ها را دارند. به طور متوسط یک سال برای رسیدن به این سطح، زمان نیاز است.

· سطح B1 یا Intermediate (متوسط): افراد دارای سطح متوسط می‌توانند با تسلط بیشتر نسبت به سطح A2 در مورد اتفاقات روزمره، همچنین موضوعات جدید از قبیل آرزوها و اهداف خود صحبت کنند و متن‌های ساده با این موضوعات بنویسند. همچنین توانایی خواندن و درک متون متوسط در افراد دارای این سطح وجود دارد. افراد متوسط هنگام سفر به کشور ترکیه می‌توانند با مشکلات کمی با دیگران ارتباط برقرار کنند و نیازهای اولیه خود را رفع کنند.

· سطح B2 یا Upper-Intermediate (بالاتر از متوسط): در این سطح، افراد می‌توانند به طور روان در مورد موضوعات مختلف صحبت کنند و جملات پیچیده‌تر با استفاده از لغات پیشرفته‌تر نسبت به سطوح قبل بسازند و با کمترین مشکلات با دیگران ارتباط برقرار کنند. همچنین می‌توانند متون نسبتا پیچیده را بخوانند و درک کنند. برای دستیابی به این سطح باید چند سال به طور منظم مطالعه و تمرین کنید.

· سطح c1 یا Advanced (پیشرفته): در این سطح شخص می‌تواند به صورت پیشرفته در مورد موضوعات پیچیده و تخصصی صحبت کند و جملات پیچیده و دقیق با استفاده از لغات تخصصی بسازد و بدون هیچ مشکلی با افراد بومی ارتباط برقرار کند. همچنین می‌تواند متون پیچیده را بخواند و درک کند.

· سطح c2 یا Proficiency (فوق پیشرفته): سطح فوق پیشرفته و درواقع بالاترین سطح زبان است؛ یعنی تسط ۱۰۰ درصدی به زبان ترکی. دانش افراد در این سطح تقریبا با دانش یک فرد بومی برابر است و می‌توانند در مورد هر موضوعی به صورت حرفه‌ای و پیشرفته صحبت کنند، بخوانند و بنویسند. همچنین توانایی درک و تفسیر مطالب و مفاهیم پیچیده در هر موضوعی را دارند.

نحوه تعیین سطح زبان ترکی
در این بخش نحوه تعیین سطح زبان ترکی را بررسی می‌کنیم. در مرحله اول تعیین سطح، مهارت‌های شنیداری و خواندن شما مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. در این مرحله باید توانایی درک مفاهیم پایه و پیشرفته و استخراج اطلاعات از متون را داشته باشید. برای کسب مهارت در این زمینه می‌توانید از منابع مختلفی مانند فایل‌های صوتی، فیلم‌ها، کتاب‌ها و مقالات استفاده کنید.

دومین مرحله تعیین سطح زبان، ارزیابی مهارت‌های گفتاری و نوشتاری است. در این مرحله باید بتوانید افکار و ایده‌های خود را به طور دقیق و با استفاده از ساختارهای گرامری صحیح بیان کنید. برای کسب مهارت در این زمینه می‌توانید تمرین مکالمه، دستور زبان و نوشتن مقالات کوتاه را انجام دهید.

سومین مرحله در تعیین سطح، ارزیابی دایره لغات است. در این مرحله باید توانایی استفاده از لغات پایه و پیشرفته را داشته باشید و در مکالمات و نوشتار خود از لغات جدید استفاده کنید. برای تقویت دایره لغات خود می‌توانید از فلش کارت‌ها، لغت‌نامه‌ها و نرم‌افزارهای کامپیوتری استفاده کنید.

 

سؤالات تعیین سطح زبان ترکی استانبول

همان‌طور که در بخش قبل گفته شد برای تعیین سطح زبان ترکی می‌توانید در آزمون‌های استاندارد مانند تومر یا در آزمون‌های آنلاین تعیین سطح شرکت کنید. برای شرکت در هر آزمونی آشنایی با نحوه انجام آزمون، مدت‌زمان لازم برای پاسخگویی به سؤالات و نوع سؤالات باعث افزایش احتمال قبولی در آزمون می‌شود؛ بنابراین پیش از شرکت در آزمون‌های تعیین سطح بهتر است با ساختار سؤالات آزمون‌ها آشنا شوید. سؤالات تعیین سطح زبان ترکی به سه صورت کتبی، شفاهی و تستی است و در هر کدام مهارت‌های مختلفی مانند مهارت شنیداری، گفتاری، نوشتاری و خواندن سنجیده می‌شوند. در نتیجه برای تقویت هرکدام از این مهارت‌ها باید قبل از آزمون تکرار و تمرین کنید.

خواندن کتاب، گوش‌دادن به موسیقی، دیدن فیلم، مکالمه با افراد ترک‌زبان، نرم‌افزارهای آموزشی و... روش‌هایی است که در بخش‌های قبل بررسی کردیم و می‌توانید با انجام آن‌ها مهارت‌های مختلف خود را تقویت کنید. در ادامه، موضوع‌هایی که در رابطه با آن‌ها در آزمون‌های تعیین سطح سؤال مطرح می‌شود را بیان می‌کنیم.

ü سؤالات شخصی در مورد نام، سن، وضعیت تأهل، محل زندگی، علایق مختلف، اوقات فراغت و...

ü سؤالات مربوط به شغل، مقطع و رشته تحصیلی

ü سؤالاتی در خصوص تجربه مسافرت، شهر یا کشور موردعلاقه‌تان برای سفر، مشکلات و مزایای سفر و...

ü سؤالات مربوط به غذا

ü سؤالاتی در مورد تصمیمات و برنامه‌ریزی‌هایتان برای آینده

ü سؤالاتی در خصوص ورزش، سبک زندگی، رژیم غذایی، سابقه بیماری

آزمون‌های استاندارد تعیین سطح
همان گونه که در بخش قبل اشاره کردیم یکی از را‌ه‌های تعیین سطح زبان ترکی آزمون‌های استاندارد است. با شرکت در این آزمون‌ها و کسب نمره قبولی در آن‌ها می‌توانید مدارک ترکی استانبولی دریافت کنید. داشتن مدرک معتبر زبان برای کسانی که قصد تحصیل و کار در ترکیه را دارند الزامی است. در حال حاضر تعداد زیادی آزمون معتبر برای تعیین سطح وجود دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

آزمون تومر: تومر کلمه‌ای اختصاری و به معنی مرکز آموزش زبان ترکی و یکی از معتبرترین آزمون‌ها برای دریافت مدرک و تحصیل و کار در ترکیه است و معادل آزمون آیلتس زبان انگلیسی است. این آزمون در ایران نیز برگزار می‌شود. زمان آزمون تومر ۲۴۰ دقیقه و تعداد و سؤالات ۱۰۰ عدد است. در این آزمون مهارت‌های خواندن، نوشتاری، شنیداری، مکالمه، دستور زبان و درک مطلب سنجیده می‌شود. درصورتی که در این آزمون نمره C1 کسب کنید مدرک دیپلما با اعتبار دائمی و مزایای بسیار بالا به شما اعطا می‌شود. در صورت کسب نمره پایین‌تر مدرک موقتی سرتیفیکا با اعتبار ۶ ماه (Temel) تا ۲ سال (Orta) دریافت خواهید کرد. هزینه شرکت در این آزمون بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ یورو است.

آزمون TYS: Turkish Proficiency Exam یا TYS یکی دیگر از آزمون‌های معتبر برای تعیین سطح و همچنین دریافت مدرک زبان ترکی و تحصیل در دانشگاه‌های ترکیه است. آزمون YTS در ۳ قسمت و ۸۰ سؤال طراحی شده است. بخش اول مهارت خواندن و شنیداری، بخش دوم مهارت نوشتاری و بخش سوم هم مهارت گفتاری به‌صورت شفاهی است. مدت‌زمان برگزاری این آزمون ۱۸۰ دقیقه است. نمره آزمون از ۱۰۰ محاسبه می‌شود و برای قبولی باید ۵۰ درصد نمره هر بخش را کسب کنید. در صورت کسب نمره ۵۵ تا ۷۰ به سطح B2، ۷۱ تا ۸۸ به سطح C1 و بالاتر از ۸۸ به سطح C2 دست خواهید یافت.

آزمون YOS: Yabanci Uyroklu Ogrenci sinavi یا YOS یک آزمون استاندارد برای سنجش سطح زبان ترکی و مهارت‌های عمومی دانشجویان خارجی است. این آزمون برای ورود دانشجویان خارجی به دانشگاه‌های ترکیه برگزار می‌شود. این آزمون در دو بخش علوم ریاضی و مهارت‌های زبان ترکی طراحی شده است. برخی دانشگاه‌ها ممکن است بخش مربوط به زبان را نداشته باشند. در این حالت دانشجویان با ارائه مدرک تافل یا آیلتس هم می‌توانند در آن دانشگاه‌ها تحصیل کنند. این آزمون در هر دانشگاه به‌صورت جداگانه و سالی یک‌بار در ماه آوریل برگزار می‌شود. تعداد سؤالات آزمون YOS ۱۰۰ عدد است و در برخی از دانشگاه‌ها نمره منفی دارد. حداقل امتیاز لازم برای قبولی در دانشگاه‌ها ۵۰ است. هزینه ثبت‌نام در این آزمون ۴۰۰ یورو است.

آزمون Ielts: آزمون آیلتس در دو بخش و ۱۰۰ سؤال طراحی شده است. بخش اول مربوط به مهارت‌های زبان ترکی از قبیل درک مطلب، دایره لغات، مهارت گفتاری، شنیداری، نوشتاری و خواندن است. بخش دوم شامل ۵۰ سؤال ریاضی و هندسه است. مدت‌زمان پاسخگویی به سؤالات ۱۵۰ دقیقه در نظر گرفته شده است. حداقل نمره قابل‌قبول در این آزمون باتوجه به دانشگاه‌های موردنظر بین ۵۰ تا ۵۵ از ۱۰۰ است. برای شرکت در این آزمون باید وارد سایت osym.gov.tr شوید و بعد از پرداخت هزینه و واردکردن اطلاعات شخصی، مکان و تاریخ موردنظر خود برای آزمون را انتخاب کنید. هزینه شرکت در این آزمون ۱۲۰ لیر ترکیه است.

معرفی سایت های تعیین سطح آنلاین :
آزمون‌هایی که در بخش قبل مطرح کردیم روش خوبی برای تعیین سطح زبان است. اما یک روش دیگر که به‌صورت کاملاً رایگان قابل‌انجام است شرکت در آزمون‌های آنلاین تعیین سطح زبان ترکی است. با شرکت در این آزمون‌ها و پاسخ به سؤالات آن‌ها نمره شما بر اساس تعداد پاسخ‌های درست به‌صورت آنلاین محاسبه می‌شود و در اختیار شما قرار داده می‌شود. آزمون‌های آنلاین در سطوح متفاوتی از ساده تا پیشرفته ارائه می‌شوند. در ادامه برخی سایت‌های معتبر که می‌توانید به‌صورت رایگان در آزمون‌های تعیین سطح آن‌ها شرکت کنید را نام می‌بریم.

1. سایت کاکتوس: آزمون این سایت به‌صورت ۴۰ سؤال و در مدت‌زمان ۱۰ دقیقه برگزار می‌شود. در بین پاسخ‌ها گزینه “نمی‌دانم ” وجود دارد تا متقاضیان به سؤالات بر اساس حدس و گمان پاسخ ندهند. بعد از اتمام آزمون تعداد پاسخ‌های درست و نادرست، سطح زبان و مهارت‌هایی که با این سطح می‌توانید کسب کنید به شما نمایش داده می‌شود.

2. Language trainers: تعداد سؤالات این آزمون ۷۰ عدد است و در دسته‌های ۱۰تایی تقسیم می‌شود و مهارت‌های دستور زبان، درک مطلب و معنی لغات مورد سنجش قرار می‌گیرد. بعد از جواب‌دادن به هر ۱۰ سؤال می‌توانید نتیجه آن را مشاهده کنید. در این آزمون هم در بین پاسخ‌ها گزینه “ نمی‌دانم” وجود دارد تا نتایج با دقت بیشتری محاسبه شوند. بعد از اتمام آزمون تعداد پاسخ‌های درست و نادرست و سطح زبان ترکی شما و همچنین زمان تقریبی برای رسیدن به هر سطح در اختیار شما قرار داده می‌شود.

3. 17 minutes language: این آزمون به‌صورت لیستی از کلمات و در مدت‌زمان ۳ دقیقه است. بعد از اینکه معنی هر کلمه را از بین گزینه‌ها انتخاب کردید نتیجه به‌صورت تعداد معانی درست، سطح زبانی بر اساس استاندارد CERF و دوره‌های موردنیاز برای این سطح به شما نمایش داده می‌شود.

نتیجه‌گیری

در این مقاله با نحوه یادگیری زبان ترکی استانبولی و چگونگی تعیین سطح این زبان پیش از شروع یادگیری آشنا شدیم. همان‌طور که گفته شد تعیین سطح زبان پیش از شروع یادگیری به انتخاب درست روش یادگیری کمک زیادی می‌کند؛ زیرا ممکن است افراد از میزان دانش خود نسبت به زبان اطلاع درستی نداشته باشند. روش‌های مختلفی برای تعیین سطح زبان ترکی وجود دارد از جمله آزمون‌های استاندارد مانند تومر یا تعیین سطح آنلاین. با داشتن مدرک آزمون‌های معتبر می‌توانید در دانشگاه‌های مختلف ترکیه تحصیل کنید. از طرفی آزمون تعیین سطح آنلاین رایگان بوده و شناخت نسبتاً خوبی برای شروع یادگیری به شما می‌دهد.

اگر شما هم به هر دلیلی به فکر مهاجرت به ترکیه هستید، پیشنهاد می‌کنیم قبل از صرف هزینه برای گرفتن مدرک زبان، در کلاس‌های آنلاین سایت آنلاین آموزان شرکت کنید تا با زیروبم زبان ترکی آشنا شوید و مهارت‌های مختلف آن را به بهترین روش ممکن بیاموزید.

روش های یادگیری و تعیین سطح زبان ترکی
تا کنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.شما اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه