استفاده از آرتمیا در تغذیه آبزیان (ماهی و میگو)
assignmentکشاورزی - مشاغل مربوطه access_time23 ساعت و 30 دقیقه
در حال حاضر این دوره برنامه کلاسی ندارد.
«جهت رزرو دوره به پشتیبانی پیام بدهید»
«جهت رزرو دوره به پشتیبانی پیام بدهید»
ثبت نام در کلاس آنلاین بدون تخفیف
فعال تا پایان برگزاری کلاس آنلاین
ظرفیت باقیمانده :
40 نفر
توضیحات تکمیلی دوره
١- تاریخچه ، اھمیت و استفاده از آرتمیا در دنیا
٢- بیولوژی اکولوژی وبرفولوژی آرتمیا- اکولوژی و معرفی زیستگاه آن – بیولوژی و رده بندی با شیوه تولید مثل و مراحل مختلف زندگی آرتمیا- تغییرات مرفولوژی و مراحل رشد
٣- کاربردھای آرتمیا در تکثیر و پرورش آبزیان- استفاده از گروھھای مختلف سنی آرتمیادر مراحل مختلف سنی آبزیان (ماھی و میگو)
٤- مشخصات سالن کشت آرتمیا و مشخصات تانکرھای کشت– سیست- معرفی ویژگیھای سالن کشت
٥- لوازم مورد نیاز کشت سیست آرتمیا و جداسازی
٦- طرز کشت – سیست آرتمیا- رعایت بھداشت- ضد عفونی کردن- آماده سازی تانک- تنظیم شرایط کشت
٧- روش استحصال ناپلئوس آرتمیا- قطع ھوادھی- پوشاندن تانک نوردھی از پایین تانک – نصب شلنگ استحصال- برداشت ناپلئوس و شستشوی آن
٨- نگھداری سرد آرتمیا در مرحله instari و اھمیت آن- نقش متابولیسم در مصرف انرژی ناپلئوس-تفاوت Tnstar II, Instar I لزوم نگھداری فرم سرد آرتمیا- اھمیت نگھداری آرتمیا در instar II جھت حفظ انرژی جلوگیری از مصرف انرژی در این مرحله InstarII
ارسال دیدگاه