اصول تدوین فیلم و سریال
assignmentسینما و تئاتر access_time10 ساعت و 0 دقیقه remove_red_eye16 ثبت نام
«جهت رزرو دوره به پشتیبانی پیام بدهید»
توضیحات تکمیلی دوره
برای تهیه این دوره بصورت دانلودی در چت انلاین پیام بگذارید
یا با ما ارتباط بگیرید
توضیحات تکمیلی:
تدوین فیلم مهمترین مرحله از مراحل آخر فیلمسازی است که در بخش پستولید فیلم انجام میشود و طی آن از انتخاب و پیوند نماهای موجود در فیلم خام و تبدیل آنها به سکانس برای رسیدن به فیلم نهایی بهره گرفته میشود. در دنیای فیلم «تدوین» همان نقش ذهن را در واقعیت به عهده دارد. بدین معنی که آنچه پنهان است، آشکار میکند و آنچه آشکار است اما نیازی به دیدن آن نیست، پنهان؛ یعنی انتخابِ بهترین تصویر برای دیدن. شما پس از گذراندن این دوره با مراحله مختلف تدوین یک فیلم سینمایی یا سریال از لحظه مطالعه فیلمنامه و قرارداد و صحبت های اولیه با کارگردان و دریافت صدا و تصویر بعد از فیلمبرداری تا تدوین نهایی فیلم به شکل اصولی آشنا خواهید شد. این دوره برای تمامی دانشجویان رشته فیلمسازی و کارگردانی و تدوین و علاقه مندان به این رشته بسیار مناسب می باشد .
تدوین فیلم (film editing) مهمترین مرحله از مراحل آخر فیلمسازی است که در بخش پستولید فیلم انجام میشود و طی آن از انتخاب و پیوند نماهای موجود در فیلم خام و تبدیل آنها به سکانس برای رسیدن به فیلم نهایی بهره گرفته میشود. در دنیای فیلم «تدوین» همان نقش ذهن را در واقعیت به عهده دارد. بدین معنی که آنچه پنهان است، آشکار میکند و آنچه آشکار است اما نیازی به دیدن آن نیست، پنهان؛ یعنی انتخابِ بهترین تصویر برای دیدن. شما پس از گذروندن این دوره با مراحله مختلف تدوین یک فیلم سینمایی یا سریال از لحظه مطالعه فیلمنامه و قرارداد و صحبت های اولیه با کارگردان و دریافت صدا و تصویر بعد از فیلمبرداری تا تدوین نهایی فیلم به شکل اصولی آشنا خواهید شد. این دوره برای تمامی دانشجویان رشته فیلمسازی و کارگردانی و تدوین و علاقه مندان به این رشته بسیار مناسب است .
سرفصل ها:
۱. بررسی جذاب داستانٍ چگونه به وجود آمدنٍ نیاز به تدوین در سینما. تاریخ اجمالی سیر تکامل تدوین به شکل امروزی. تعریفی ازهنر تدوین فیلم. معرفی تدوینگر و نقش او در یک پروژه فیلم یا سریال. ارتباط و هماهنگی با کارگردان و فیلمنامه نویس و چگونگی عقد قرار داد حرفه ای.
۲. آشنایی با اصطلاحات پایه ای سینما از جمله أنواع قاب ها / اندازه نماها / حرکت های مختلف دوربین / مفاهیم نما یا پلان- صحنه- سکانس. آشنایی عملی و کاربردی با أنواع متریال ها برای شروع به کار. مدیریت و دسته بندی درست فایل های فیلمبرداری شده و صدا. استفاده از انواع چارت های روزانه برای کنترل بهتر پروژه.
۳. بررسی و آشنایی با أنواع فرمت ها و تغییر و تبدیل به فرمت های قابل استفاده در نرم افزار. آماده سازی محیط کار نرم افزار. دسته بندی و مرتب سازی متریال های موجود در نرم افزار. سینک صدا و تصویر. دسته بندی راش ها بر اساس فیلمنامه و برگه های منشی صحنه و آرایش دادن تمام پلانها و برداشت ها. (Assemble) و تهیه دیالوگ کات
۴. اهمیت مطالعه دقیق فیلمنامه یا ایجاد طرحی روایتی از نماهای موجود. نشانه گذاری برداشت ها. و طراحی گفتگو بین شخصیت ها.انتخاب نماها بر اساس بازی مناسب بازیگران، کادربندی و زاویه دوربین در راستای انتقال هرچه بهتر مفهوم سکانس. استفاده موثر از نمای عکس العمل. پشت هم قرار دادن پلانهای انتخابی و رسیدن به چیدمان سریع اولیه از شکل کلی سکانس. (Rough Cut)
۵-تعریف ریتم و تفاوت آن با تمپو. بهبود ریتم صحنه با تدوین دیالوگ ها و استفاده از نمای رفت و برگشتی بیشتر. پاسخ به این پرسش که چگونه اکشن را کات کنیم که بیننده متوجه نشود. روان کردن دیالوگ ها با استفاده از کاتها Lو J . بررسی چیدمان سکانس و استفاده از برخی تکنیک های تدوینی (Fine Cut) و بررسی چند سکانس با تدوین های متفاوت
تعداد ساعت فیلم ها:
۷ ساعت
هزینه:
۵۹۹.۰۰۰ تومان
نحوه پشتیبانی:
از طریق واتساپ
حجم فایل ها:
۷ گیگابایت
درباره مدرس
من موحد شادرو تدوینگر فیلم های سینمایی و سریال، تیزر، نماهنگ(موزیک ویدئو) و طراح تیتراژ هستم
ارسال دیدگاه