وبینار سیستمهای ارتینگ ویژه مهندسان برق نظام مهندسی
assignmentنظام مهندسی - فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی access_time7 ساعت و 0 دقیقه remove_red_eye100 ثبت نام
توضیحات تکمیلی دوره
مدرس این وبینار آقای دکتر حسین غفارپور صدیقی بنیانگذار پلتفرم آموزش آنلاین پلامو، مدرس دانشگاه و طراح و ناظر تاسیسات برقی ساختمان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران میباشند.
آدرس سایت اختصاصی: (https://plamo.ir)
آنچه در این وبینار ارائه خواهد شد:
فصل اول: تعاریف عمومی
در این فصل تعاریف اولیه و اصطلاحات خاص و رایج سیستمهای اتصال زمین یا ارتینگ ارائه میشود.
فصل دوم: انواع اتصال زمین
اتصال زمین برای حفاظت جان انسان و حیوان، تامین شرایط کارکرد صحیح تاسیسات برقی و حفاظت سیستمهای آن بکار میرود. اتصال زمین به چهار نوع وجود دارد: زمین ایمنی- زمین حفاظتی- زمین عملیاتی- زمین صاعقهگیر. در این فصل تعریف هر کدام از این اتصال زمینها بیان شده و کاربردشان بیان میشود.
فصل سوم: سیستمهای نیروی زمین
در این فصل هدف اصلی از اتصال زمین در یک ساختمان تشریح میشود. در ادامه انواع سیستمهای نیروی زمین توضیح داده خواهد شد و الزامات قانونی هرکدام بیان خواهد شد. این فصل یک دید کلی و گسترده به مخاطب میدهد و یک بار برای همیشه، سیستمهای اتصال زمین را هضم خواهید کرد.
فصل چهارم: شناسایی سیستمهای نیروی زمین
با توجه به توضیحات فصل قبل، در این فصل میخواهیم ببینیم اگر ساختار یک شبکه بصورت دیاگرام تک خطی داده شود، آیا میتوانیم نوع سیستم نیروی زمین را تشخیص دهیم؟ این فصل همراه با حل تشریحی و کامل سوالات آزمونهای نظام مهندسی برای شناسایی سیستمهای زمین خواهد بود.
فصل پنجم: سیستم بدون اتصال زمین
برای اینکه به اهمیت سیستمهای ارتینگ پی ببریم در این فصل میخواهیم تصور کنیم که شبکههای الکتریکی بدون اتصال زمین باشند. بنابراین در شرایط مختلف، رفتار شبکه را بررسی میکنیم. این فصل برای درک اهمیت ارتینگ در سیستمهای الکتریکی، بسیار مهم است. این فصل به بیانی ساده و شیوا به شما توضیح داده خواهد شد که شاید تاکنون نشنیده باشید، برای اینکه در دروس دانشگاهی به این صورت ارائه نمیشود.
فصل ششم: انواع هادیها در سیستمهای ارتینگ
اجزاء مختلف و تجهیزات الکتریکی در شبکههای الکتریکی با هادیها به هم متصل میشوند. در این فصل به معرفی انواع هادیها و سیمهای بکار رفته در سیستمهای ارتینگ خواهیم پرداخت.
فصل هفتم: رنگبندی هادیها در سیستمهای ارتینگ
خاتمه دهنده ابن بحث، رنگ بندی هادیهای بکار رفته در سیستمهای ارتینگ است. یکی از راههای شناسایی هادیهای مختلف در شبکهها، تشخیص آنها از روی رنگ عایقشان میباشد. در این فصل در این خصوص صحبت خواهیم کرد.
در این وبینار متناسب با هر فصل، سوالات مرتبط بصورت تشریحی حل شده و توضیح داده خواهد شد.
مخاطبان:
- متقاضیان آزمونهای ورود به حرفه مهندسی (آزمون نظام مهندسی ساختمان)
- مهندسان و تکنسینهای شاغل در صنایع، تاسیسات برقی و مشاوران
- متقاضیان آزمونهای کارشناس رسمی دادگستری و آزمونهای استخدامی
- کلیه علاقمندان به مباحث تخصصی و کاربردی رشته برق
- و کسانی که دوست دارند در کار و حرفه خود رشد و توسعه پیدا کنند.
درباره مدرس
دکتری تخصصی برق قدرت دانشگاه شهید بهشتی، طراح و ناظر پایه ارشد سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران
ارسال دیدگاه