آموزش طراحی سایت با ورد پرس

assignmentنرم افزارها و برنامه نویسی - آزاد (عمومی) access_time1 ساعت و 30 دقیقه

در حال حاضر این دوره برنامه کلاسی ندارد.

«جهت رزرو دوره به پشتیبانی پیام بدهید»
ثبت نام در کلاس آنلاین بدون تخفیف
فعال تا پایان برگزاری کلاس آنلاین
ظرفیت باقیمانده : 15 نفر

توضیحات تکمیلی دوره

آموزش صفر تا صد طراحی سایت با ورد پرس وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای محبوب است که در میان طراحان سایت نیز طراحی سایت با وردپرس طرفداران زیادی پیدا کرده است. در این مقاله قصد داریم معایب و مزایای وردپرس را بررسی کنیم. یکی از متداول‌ترین سوالاتی که درباره طراحی سایت از سمت مشتریان پرسیده می‌شود، درباره انتخاب زبان برنامه نویسی بوده و اینکه سایت مورد نظرشان را با چه زبان و پلت فرمی طراحی کنند. وردپرس با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده و به دلیل داشتن پلاگین‌های متنوع، توانسته بسیاری از نیازهای مشتریان را مرتفع نماید.

آموزش صفر تا صد طراحی سایت با ورد پرس 

آموزش قالب های شرکتی وفروشگاهی 

مزایای طراحی سایت با ورد پرس 

1. متن باز بودن 

متن باز بودن وردپرس به این معناست که توسعه دهندگان وب می‌توانند کدهای مورد نظر خود را به آن اضافه کنند و آن را در اختیار سایر افراد قرار دهند. بنابراین افراد برای طراحی سایت وردپرسی نیازی به کدنویسی از پایه را نخواهند داشت. این امکان جزء مزایای وردپرس محسوب می‌شود ولی باید به این نکته نیز توجه داشت که این موضوع می‌تواند تا حدی امنیت سایت و عملکرد آن را به مخاطره انداخته و استفاده از کدهای معیوب که توسط دیگران نوشته می‌‌شود می‌تواند موجب عدم عملکرد صحیح وب سایت گردد.

با وردپرس هر فردی با حداقل اطلاعات فنی در زمینه برنامه نویسی می‌تواند وردپرس را نصب و قالب دلخواه خود را پیاده سازی کند. همچنین وردپرس به دلیل دارا بودن یک رابط بصری توانسته فرایند اضافه کردن صفحات جدید، مدیریت پست‌ها، آپلود تصاویر و … را بیش از پیش آسان کند. برای ایجاد یک سایت وردپرسی تنها به یک مرورگر متصل به اینترنت نیاز است و طراح به راحتی می‌تواند کار طراحی خود را آغاز نماید.

2. تنوع در افزونه‌ها (plug –in)

یکی از مهمترین مزیت‌های وردپرس، داشتن تعداد زیادی افزونه است. هر فرد بنا بر نیاز خود می‌تواند از این افزونه‌ها استفاده کند. بیشتر این افزونه‌ها به صورت رایگان ارائه شده‌اند و افزونه‌های غیر رایگان نیز با قیمت منطقی و مناسب در اختیار طراحان قرار گرفته است.

3. قابلیت توسعه پذیری ساده و سریع

با وردپرس هر طراح می‌تواند به راحتی و با صرف حداقل زمان، سایت خود را توسعه داده و با نصب افزونه‌های مختلف، بر عملکرد سایت خود بیافزاید. همچنین با توجه به اینکه وردپرس در ابتدا برای وبلاگ نویسی ایجاد شده، قابلیت‌های وبلاگ نویسی بالایی دارد که در این بین می‌توان به راه اندازی اشتراک ایمیل Rss در وبلاگ، قابلیت ثبت کامنت توسط بازدیدکنندگان و … اشاره کرد.

4. انعطاف پذیری در طراحی

وردپرس پلتفرمی کاملا انعطاف‌پذیر بوده و قابلیت شخصی‌سازی بر‌اساس سلیقه مشتری را دارد. با نصب افزونه‌ها و تغییر در ظاهر سایت و طراحی سایت ریسپانسیو می‌توان یک سایت کامل و متفاوت با سایر سایت‌های وردپرسی ایجاد کرد. همچنین سایت‌های وردپرسی بسیار مقیاس پذیر هستند، بدین صورت که طراح می‌تواند هزاران صفحه جدید در سایت ایجاد کرده و نگران عملکرد سایت نباشند. ضمنا مدیر سایت می‌تواند کاربران متفاوتی را بعنوان مدیر در سایت تعریف و به هر کدام از آنها سطوح دسترسی مختلفی را اطلاق کند. در کنار موارد مورد بحث، برای بروزرسانی سایت و افزونه‌ها نیازی به طراح سایت و برنامه نویس نبوده و آپدیت و بروزرسانی به سادگی انجام می‌گیرد. تا اینجا به بررسی برخی از مزایای طراحی سایت با وردپرس  پرداخته شد. ولی در کنار هر مزیتی، همواره معایبی هم وجود خواهد داشت. در ابتدای امر در کنار مزیت متن باز بودن وردپرس، به مشکلات امنیتی این موضوع هم تا حدی پرداخته شد. البته لازم به ذکر است که استفاده از یک طراح و برنامه نویس مجرب می‌تواند این مشکل را رفع کند. ولی قطعا افراد تازه کار و بی‌تجربه حرفه‌ای قادر به رفع مشکلات اینچنینی به شکل نخواهند بود.

 

 

تا کنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.شما اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

لینک کوتاه دوره

درباره مدرس
الهه  عسگری
الهه عسگری

کارشناس ارشد علوم کامپیوتر مدیر و موسس آموزشگاه کامپیوتر کلیک اسما مدرس دروس برنامه نویسی

نماد اعتماد الکترونیکی
نماد اعتماد فروش کلاس انلاین