وبینار آشنایی با ارزیابی خسارت درمان به عنوان فرصت شغلی

assignmentتخصصی کارکنان (سازمانها و ادارات) - آزاد (عمومی) access_time1 ساعت و 0 دقیقه

توضیحات تکمیلی دوره

تو این وبینار با هم یاد میگیرم نحوه کار یه ارزیاب خسارت درمان چطوریه و چطور میشه وارد بازار کار ارزیابی شد.

توضیحات تکمیلی دوره

ورود به حرفه ارزیابی خسارت درمان و استخدام پس از یک ماه آموزش و تمرین فشرده

یکی از رشته‌های بیمه که این روزها خیلی رو بورسه, بیمه تکمیلی درمانه و یه جورایی این رو بورس بودنش رو مدیون اپیدمی کروناست! طبق آمار بیمه مرکزی فروش بیمه نامه‌های درمان شرکت‌های بیمه‌گر نسبت به سال 98 بیش از 200 درصد رشد داشته و این جهش فروش تو این بیمه‌نامه بی‌سابقه گزارش شده.

این مسئله شرکت‌های بیمه‌گر و شرکت‌های ارزیاب خسارت درمان رو با چالش جدی کمبود نیروی انسانی متخصص و کاربلد مواجه کرده به طوری که نرخ جذب نیروی ارزیاب هم طی دو سال گذشته رشد بی‌نظیری داشته. از اونجایی که این رشته شغلی کمتر از یک دهه است که به طور رسمی و قانونی وارد بازار کار ایران شده فرصت‌های بی‌نظیری رو برای رشد و توسعه افرادی که علاقمند به این حوزه از فرآیند درمان هستند فراهم می‌کنه به طوری که یک فرد با سابقه سه سال به راحتی با یک آزمون میتونه نسبت به اخذ پروانه ارزیابی اقدام کنه و شرکت خودش رو تاسیس یا به عنوان ارزیاب مستقل با شرکت‌های مختلف قرارداد تجاری منعقد کنه.

به طور کلی ارزیاب خسارت درمان به عنوان فردی بی‌طرف و دارای تخصص, واسطه شرکت بیمه‌گر و بیمه‌گزاره که وظیفه دریافت, بررسی و ارزش‌گذاری اسناد درمانی و هزینه‌های پزشکی بیمه‌شدگان رو داره و هزینه‌های مذکور رو برای پرداخت به بیمه‌گر تکمیلی ارسال و اعلام می‌کنه. در واقع ارزیاب خسارت درمان طبق آیین‌نامه بیمه مرکزی وابستگی به بیمه گزار و بیمه‌گر نداره و به طور مستقل عمل می‌کنه. 

محل کار و استخدام این متخصصین تمامی شرکت‌های بیمه‌گر پایه از جمله بیمه تامین اجتماعی , بیمه سلامت و بیمه نیروهای مسلح  و شرکتهای بیمه تکمیلی از جمله بیمه ایران , بیمه آسیا , بیمه پارسیان , بیمه سامان , بیمه البرز و دیگر شرکت‌های بیمه تکمیلیه. ضمن اینکه برخی از شر کت‌ها و نهادهای بزرگ که تعداد بیمه‌شدگان بالای ده هزار نفر دارن هم نسبت به استخدام ارزیاب خسارت درمان اقدام کردن مثل شرکت‌های خودروسازی, ستاد اجرایی فرمان امام, بنیاد شهید, شرکت نفت  صنایع سنگین مانند فولاد و ذوب آهن و بانک‌های دولتی که دارای دفترچه بیمه اختصاصی هستند مانند بانک ملی و بانک صادرات.

تو این وبینار می‌خوام تمام ابهاماتت رو درباره این رشته شغلی پولساز و با پرستیژ برطرف کنم تا بتونی براحتی برای ورود به این حوزه و کسب یه مهارت درآمد بالا بهتر تصمیم بگیری. اگه خواستی اطلاعات بیشتری هم کسب کنی آدرس اینستاگرامم رو برات این پایین میذارم, یه سر بهم بزن.

 

لینک اینستاگرام

تا کنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.شما اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

لینک کوتاه دوره

درباره مدرس
احمد محمدي روشنده
احمد محمدي روشنده

مدرس دوره هاي ارزيابي خسارت درمان

نماد اعتماد الکترونیکی
نماد اعتماد فروش کلاس انلاین