کلاس آنلاین دوره جامع استراتژی معامله گری ایچیموکو

assignmentسرمایه گذاری و بورس - آزاد (عمومی) access_time16 ساعت و 30 دقیقه remove_red_eye8 ثبت نام

در حال حاضر این دوره برنامه کلاسی ندارد.

«جهت رزرو دوره به پشتیبانی پیام بدهید»
ثبت نام با 40 درصد تخفیف
فعال از 24 تیر تا 31 تیر
ظرفیت باقیمانده : 3 نفر
ثبت نام با 20 درصد تخفیف
فعال از 24 تیر تا 31 تیر
ظرفیت باقیمانده : 5 نفر
ثبت نام در کلاس آنلاین بدون تخفیف
فعال تا پایان برگزاری کلاس آنلاین
ظرفیت باقیمانده : تکمیل ظرفیت

توضیحات تکمیلی دوره

در این دوره از سیر تا پیاز استراتژی معاملاتی ایچیموکو آشنا شده و روش معامله در بازارهای مختلف رو بر اساس استاندارهای معاملاتی ایچیموکو آموزش خواهید دید.

ایچیموکو یکی از قوی‌ترین سیستم‌های معاملاتی امروزی به شمار می‌رود. این سیستم معاملاتی که مانند کندل‌استیک‌ها توسط ژاپنی‌ها بوجود آمده است، می‌تواند در بازار‌های معاملاتی سهام، کالا، ارزها و اوراق قرضه استفاده شود. ایچیموکو همچنین عملکرد‌ خوبی در چارچوب‌های زمانی مختلف از هفتگی تا یک دقیقه‌ای دارد. ایچیموکو به زبان ژاپنی به معنی تعادل در یک نگاه است. به علت ساختار منحصر به فرد ابر ایچیموکو، که مهم‌ترین بخش این الگو است، معامله‌گر می‌تواند در لحظه، متوجه صعودی یا نزولی بودن روند شود.

ایچیموکو از چه قسمت‌ هایی تشکیل شده است ؟
در واقع ابر ایچیموکو از ۵ خط تشکیل شده است که دو عدد از آن‌ها «ابر ایچیموکو» (Ichimoku Cloud) را تشکیل می‌دهند و تفاوت بین این دو خط با سایه مشخص شده است. این خط‌ها شامل میانگین ۹ دوره‌ای، میانگین ۲۶ دوره‌‌ای، میانگینی از دو میانگین گفته شده، میانگینی ۵۲دوره‌‌ای و «خطی با تاخیر» (Lagging Span) از قیمت‌های بسته شدن هستند. ابر، ساختار کلیدی این اندیکاتور به شمار می‌رود.

کاربرد ایچیموکو چیست ؟
ایچیموکو به خوبی خطوط حمایت و مقاومت را تعریف می‌کند، خط روند را تشخیص می‌دهد، شتاب روند را می‌سنجد و سیگنال معاملاتی تولید می‌کند. ایچیموکو درواقع، یکی از معدود اندیکاتور‌هایی است که نگاه به آینده دارد. معامله‌گران با بررسی نمودار‌های ایچیموکو در چارچوب‌های زمانی مختلف می‌توانند سیگنال‌های ورود و خروج مناسبی را دریافت کنند.

ایچیموکو اولین بار چه زمانی بوجود آمد ؟
اغلب پلتفرم‌های معاملاتی ایچیموکو را به عنوان اندیکاتور ارائه می‌دهند. زمانی که معامله‌گری با ساختار‌های سازنده ایچیموکو آشنا شود، با یک نگاه متوجه روند صعودی یا نزولی آن خواهد شد. «گوئیچی هوسودا» (Goichi Hosoda) با این هدف سیستم ایچیموکو را بوجود آورد. گوئیچی یک گزارشگر  ژاپنی بود که قصد داشت اندیکاتور کاملی بوجود بیاورد که به صورت مصور نشان‌دهنده گرایش بازار در نمودار باشد. بعد از تنظیم کردن آن برای سال‌ها، او در نهایت نتیجه یافته‌های خود را در سال ۱۹۶۰ میلادی منتشر کرد. این اولین مقاله درباره سیستم ایچیموکو بود و به سرعت توسط بسیاری از معامله‌گران ژاپنی و آسیایی استفاده شد. بعد از گسترش یافتن کامپیوترها در دهه ۱۹۹۰ میلادی، طرفداران سیستم ایچیموکو در غرب بیشتر و بیشتر شدند. پس از ظهور کامپیوترها و رایج شدن آن‌ها محاسبه و نمایش ایچیموکو آسان‌تر شد.

اعداد مهم در ایچیموکو چه هستند ؟
محاسبه ایچیموکو بر پایه اعداد ۹، ۲۶ و ۵۲ است. نظریه‌های متعددی وجود دارند که چرا گوئیچی برای بوجود آوردن سیستم ایچیموکو این اعداد را بکار برده است. این نظریه‌ها چندان مهم نیستند. در واقع، این حقیقت مهم است که سیستم ایچیموکو و این اعداد بسیار دقیق عمل می‌کنند. معامله‌گران عموماً سعی می‌کنند که تنظیمات اعداد را تغییر دهند و به تجربه‌های جدیدی دست پیدا کنند. البته پیشنهاد می‌شود که از اعداد اصلی استفاده شود زیرا آن‌ها کارایی خود را در نمودار‌ کالاهای متفاوت و در چارچوب‌های زمانی مختلف اثبات کرده‌اند.

همانطور که قبلاً بیان کردیم، نمودار‌های ایچیموکو بوجود آمدند تا در یک نگاه، گرایش معامله‌گر را نمایش دهند. یکی از دیگر ویژگی‌های بارز این سیستم آن است که نیازی به اسیلاتور‌ها و اندیکاتور‌های دیگری نیست. یعنی این اندیکاتور و داده‌های بدست آمده از آن برای تحلیل کافی هستند اما بعضی از تحلیل‌گران، همان‌طور که در ادامه اشاره می‌کنیم، همراه با ایچیموکو از اندیکاتور‌های دیگری نیز استفاده می‌کنند، زیرا هر سیستمی خطاهای خود را دارد و ایچیموکو نیز استثنا به شمار نمی‌رود.

تعادل قیمتی در ایچیموکو چیست ؟
ایچیکومو برپایه رابطه بین قیمت و تعادل آن بوجود آمده است. معامله‌گران غربی تعادل را برپایه «قیمت‌های بسته‌شدن» (Closing Prices) محاسبه می‌کنند. مثال این مورد میانگین متحرک ساده ۵۰ یا ۲۰۰ دوره‌ای است. تکنیکالیست‌ها، عموماً این میانگین متحرک را نقطه تعادلی قیمت در نظر می‌گیرند. زیرا قیمت نمی‌تواند خیلی از آن دور شود و دیر یا زود به آن بازگشت می‌کند. در ژاپن، نقاط بالا و پایین دوره معاملاتی درست به اندازه قیمت باز شدن و بسته شدن مهم هستند.

نقطه بالا ناحیه‌ای است که تقاضا در آن تحت تاثیر عرضه قرار گرفته است. نقطه پایین مکانی است که خریداران به اندازه کافی تقاضا برای جذب عرضه، ایجاد کرده‌اند. این دو حد قیمتی بازه معاملاتی را برای آن دوره ایجاد می‌کنند. این بازه پویاست و به ازای هر دوره تغییر می‌کند. اگر قیمت‌ها نقاط بالا و پایین جدیدی را مدت زمان معینی تشکیل ندهند، تعادل حفظ می‌شود و قیمت به سمت تعادل باز می‌گردد. در روند‌های صعودی این نقطه تعادل بالاتر و بالاتر می‌رود زیرا قیمت به نقاط بالای جدیدی دست پیدا می‌کند. در روند نزولی کاملاً خلاف موضوع بالا اتفاق می‌افتد.

این روند‌ها تا زمان بازنگشتن رابطه عرضه و تقاضا ادامه دارند. زمانی که رابطه عرضه و تقاضا بازگشت کند، قیمت تعادلی بهم می‌خورد و شروع به حرکت در جهت مخالف خواهد کرد. در ایچیموکو، تعادل با محاسبه میانگین بیشترین نقطه بالا و کمترین نقطه پایین در ۳ دوره زمانی متفاوت بدست می‌آید. این ۳ دوره‌، دوره‌های نهم، بیست‌و‌ششم و پنجاه‌و‌دوم خواهند بود.

تا کنون نظری برای این مطلب ثبت نشده است.شما اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

لینک کوتاه دوره

درباره برگزار کننده
آکادمی سرمایه‌گذار موفق آکادمی سرمایه‌گذار موفق

آدرس: آذربايجان غربي، اروميه، 09148077113

تلفن: 09148077113

درباره مدرس
رامین حبیب زاده آیدنلو
رامین حبیب زاده آیدنلو

دکترای حرفه‌ای مدیریت کسب و کار مدرس دوره های سرمایه‌گذاری مدرس دوره‌های تحلیلی بازارهای بورس، فار...

نماد اعتماد الکترونیکی
نماد اعتماد فروش کلاس انلاین